Skip to content Skip to main navigation Skip to footer
Schoenen Windmolders Handelaars Stevoort

Schoenen Windmolders

Onze filosofie

Schoenen Windmolders in Stevoort is reeds jaren een begrip. Niet alleen is de keuze aan modellen ongelooflijk uitgebreid, de bijhorende service maakt het kopen van een paar schoenen tot een feest. Lees verder…

Linda Windmolders is de bezielende kracht achter deze schoenenzaak. Zij verstaat als geen ander hoe belangrijk goede schoenen zijn. “Wij zoeken altijd de passende schoen voor ieder van onze klanten,” klinkt het in Stevoort. Naar elke klant wordt goed geluisterd en dan duikt Linda of één van haar medewerkers het magazijn in. Bij de eerste stapel modellen is het vaak al raak. En al even vaker worden er dan nog extra modellen voorgesteld. Uw keuze maken tussen al dat moois, dat is misschien wel de moeilijkste opdracht voor de klanten.

Comfortabel en toch modieus

“Een goede schoen moet comfortabel zitten,” weet Linda Windmolders. “En dat uitgangspunt kan uiteraard gecombineerd worden met een modieus model.” Daar wordt bij het samenstellen van de collectie heel sterk op gelet. Niet alleen de kwaliteit en de afwerking van de schoen is voor Linda Windmolders belangrijk, ook pasvorm en het comfort van de schoen krijgt bij haar volle aandacht. En dan komt ook het modieuze aspect aan bod. Dat resulteert in een uitgebreide keuze aan schoenen voor dames en heren, van jong tot oud. De etalage van Schoenen Windmolders bekijken is al een feest, maar weet dat in het magazijn nog een veelvoud aan modellen klaar staan om de klant te bekoren.

Service bovenal

Als je bij Schoenen Windmolders binnenstapt, dan voel je dadelijk dat je in vertrouwde handen bent. Linda en haar medewerkers steunen op hun uitgebreide ervaring. Ze weten waarover ze praten. “Daarin maken we ook het verschil,” vertelt Linda Windmolders. “We passen onze klanten schoenen aan, net zolang tot dat er een perfecte fit is.” Dat betekent dat er voor iedere klant de nodige tijd gemaakt wordt. En dat met plezier een keertje extra modellen bijgehaald worden. Maar ook dat er bij het passen van de schoen steeds weer passende uitleg gegeven wordt.

Adres

Stevoortse kiezel 380
3512 Stevoort

Open in Google Maps

Openingsuren

 • maandag
  09:00 - 18:00
 • dinsdag
  09:00 - 18:00
 • woensdag
  09:00 - 18:00
 • donderdag
  09:00 - 18:00
 • vrijdag
  09:00 - 18:00
 • zaterdag
  09:00 - 18:00
 • zondag
  Gesloten