Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

DANK JE WEL, LUDO!

Zondag 18 februari werd Ludo Buntinx aan het einde van de zondagsviering bedankt voor zijn werk als redacteur van ons parochieblad, Kerk en Leven Stevoort.
Gedurende meer dan 40 jaar heeft Ludo elke week de redactie verzorgd. Ons parochieblad mocht gezien worden. Ludo ging bij haast alle parochiale activiteiten foto’s nemen en informatie verzamelen om te publiceren. Week na week kon je de aankondigingen van komende activiteiten vernemen, alsook op de hoogte blijven van alles wat er reilde en zeilde in onze plaatselijke gemeenschap. Wekelijks viel er een interessant en verzorgd parochieblad in vele brievenbussen van Stevoort.

Namens het parochieteam dankte diaken Flory hem voor zijn jarenlange inzet, zijn gewaardeerde ijver en voor zijn stiptheid om week na week ons op de hoogte te houden van de vele activiteiten en van het blijde en ook het droeve nieuws in onze parochie.

Ludo, dank je wel voor je jarenlange dienst als vrijwilliger en eindredacteur. Dank je wel voor de overdracht van je ervaring en kennis aan de nieuwe redactieploeg. Even
eens een oprecht dank je wel aan Ida, je echtgenote, om het werk en de vele uren die jij hieraan besteedde mee te behartigen. Ludo en Ida kregen een overweldigend en langdurig applaus van de gemeenschap, alsook een geschenkje (bon voor etentje) vanwege het parochieteam.

NIEUWE REDACTIE KERK EN LEVEN

Diaken Flory stelde hierna de nieuwe medewerkers van de redactie voor: Laurent Orens en echtgenote Sara, Ivan Acke en diaken Flory Swerts.
Laurent is eindredacteur. Hij zal de nodige informatie verzamelen en die mooie taak als eindredacteur van Kerk en Leven Stevoort verder zetten. Wij zijn dankbaar voor dit engagement en de bereidwilligheid om er elke week opnieuw voor te zorgen dat we een mooi verzorgd en eigentijds parochieblad in de brievenbus ontvangen.

Inzendingen kan je dus voortaan bezorgen aan:
laurent.orens@gmail.com of
ivanacke@hotmail.com of
f.swerts.st.quintinus@skynet.be

 

 

Activiteiten van de parochie

There are no events

Eucharistieviering:
elke zondag om 9.30 uur. Je bent van harte welkom in onze mooie kerk. Elke dag open van 9u tot 17u.

Kerk en Leven
Kerk en Leven

Abonnementen en redactie

  • Laurent Orens
    GSM 0477 69 52 72
    Email laurent.orens@gmail.com

NUTTIGE INFO OVER DE PAROCHIE

Vragen, suggesties, … ? Mail naar parochie@stevoort.be


Parochiesecretariaat
Sint-Maartenplein 48, 3512 Stevoort
tel. 0494 42 22 65

Open op maandag
van 10 uur tot 12 uur
behalve tijdens schoolvakanties
en op feestdagen.
e-mail: parochie@stevoort.be


Flory Swerts – Diaken

f.swerts.st.quintinus@skynet.be – 0477 30 12 12