Skip to content Skip to main navigation Skip to footer
Bouwbedrijf Martens in Stevoort

Martens Bouwmaterialen

Dé partner voor al jouw klinkerwerken en bouwmaterialen
Ga je bouwen of verbouwen? Zoek je een specialist voor de aanleg van je terras, oprit of tuinbestrating? Of ben je zelf aannemer in de bouw? Eén adres: Martens Bouwmaterialen. Voor advies, service én vakwerk!

AANLEG VAN TERRASSEN EN OPRITTEN
Inritten, terrassen, maar ook parkings, tuinmuurtjes en trappen. Jouw tuinverhardingen zijn bij onze ervaren vakmannen in goede handen. Kies uit de meest uiteenlopende materialen, van kasseien en natuursteen tot waterdoorlaatbare betonklinkers.

Ook voor de plaatsing van getegelde binnenvloeren kan je bij ons terecht!

ALLES VOOR JOUW BOUWPROJECT
Met ruim 50 jaar ervaring is bouwmaterialenhandel Martens in Stevoort, Hasselt en omstreken dé referentie voor particulieren en professionals. Met ons uitgebreide en up-to-date aanbod hebben we alles om van jouw project een succes te maken. Van grondwerken en betonleveringen tot bouwblokken, welfsels en vloeren.

ADVIES EN BEGELEIDING
Gedurende je hele nieuwbouw of renovatie kan je bij ons terecht met vragen. Hoe moet je de materialen gebruiken? Hoeveel heb je juist nodig? En wat gaat het allemaal kosten? Advies en begeleiding maken onze service compleet.

GRATIS OFFERTE
Bezorg ons je plannen, dan maken wij gratis een gedetailleerde offerte. Geen ruwe schatting, maar haarfijn cijferwerk op maat van jouw project. En mocht je achteraf toch materialen over hebben, dan nemen wij alle producten die we in voorraad hebben voor de volle 100 procent terug.

Tot snel!

Adres

Stevoortsekiezel 466
3512 Stevoort

Open in Google Maps

Openingsuren

 • maandag
  07:30 - 18:00
 • dinsdag
  07:30 - 18:00
 • woensdag
  07:30 - 18:00
 • donderdag
  07:30 - 18:00
 • vrijdag
  07:30 - 18:00
 • zaterdag
  08:30 - 12:00
 • zondag
  Gesloten

Tijdens de middag gesloten van 12 tot 13 uur.