Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Open vergadering – Dorspraad Stevoort

This event has ended

Beste Stevoortenaar

Zoals jullie wellicht weten is de Dorpsraad van Stevoort actief sinds midden 2022. Misschien was je wel aanwezig op één van de activiteiten van de Dorpsraad (September Kermis, Nieuwjaarsreceptie…), heb je er over gelezen in de Stevertenier of ken je mensen die vandaag actief zijn binnen de Dorpsraad. Nu de opstartfase achter de rug is willen we alle Stevoortenaren en de Stevoortse verenigingen uitnodigen op een:

Open vergadering – Info-moment
Dorpsraad Stevoort

Datum: maandag 11 maart 2024
Tijdstip: van 19u00 tot 21u00
Plaats: grote zaal Steborg

We willen die avond graag uitleg geven over het ontstaan van de Dorpsraad en je persoonlijk laten kennismaken met de actieve leden. We willen je graag vertellen wat we doen en op welke manier we dat doen. En zeker willen we je ook laten kennismaken met de diverse Themagroepen – zoals Mobiliteit en Natuur & Trage Wegen – en de ondersteunende werkgroepen.

Maar we willen die avond ook van jou vernemen wat je bezig houdt in Stevoort. We willen van jou horen wat je fijn en minder fijn vindt en we willen aandachtig luisteren naar de Stevoortenaren en haar verenigingen.

Ter voorbereiding van de aankomende gemeenteraadsverkiezingen schrijft de Dorpsraad een Verkiezingsmemorandum dat zal overhandigd en besproken worden met de bestuurders van Hasselt. We willen klaar en duidelijk laten weten welke verwachtingen en verzuchtingen we in Stevoort hebben en welke opportuniteiten we willen verdedigen.

Inschrijven is niet nodig. Je aanwezigheid is méér dan welkom!
We verwachten je.

Met vriendelijke groeten,
Dorpsraad Stevoort