Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Sintpaleis in Alden-Biesen

Sintpaleis Alden Biesen

This event has ended

Bestel je toegangstickets vanaf 30/08 via www.gezinsbondlimburg.be.
Tip: snel zijn!

Tijdens de Grote Pakjesperiode wonen Sinterklaas en alle Zwarte Pieten in het enige, echte Sintpaleis in Alden Biesen. De Kleine en Grote Bezoekers kunnen een kijkje komen nemen in de tijdelijke verblijfplaats van de Bisschop van Myra. In ’t Sintpaleis kan je over de Daken lopen, wegdromen in een prachtige show en een handje geven aan Sinterklaas. Het wordt een dag met ‘een Gouden Randje’.

• Toegangskaartjes voor de dagvoorstellingen op zaterdag en zondag om 9.30 uur, 12.30 uur en 15.30 uur kosten 21 euro (kinderen en volwassenen)
• Toegangskaartjes voor de Maneschijnvoorstelling op zaterdagavond om 18.30 uur kosten 23 euro (kinderen en volwassenen)
• Kinderen jonger dan twee jaar hebben gratis toegang. Belangrijk! Best bent u een half uurtje voor de aanvang van de voorstelling aanwezig. U wordt ontvangen in de Franse Tuin. (9.00 uur – 12.00 uur – 15.00 uur – 18.00 uur)

De ticketverkoop voor leden van de Gezinsbond start op vrijdag 30 augustus en loopt tot en met zaterdag 14 september 2019. Na uw reservatie ontvangt u een mail met alle info over betaling via overschrijving. Mogen we u vragen zo snel mogelijk en ten laatste binnen de vijf dagen uw betaling uit te voeren?* Zo is uw reservatie definitief. De tickets worden u dan eind september per post toegestuurd.